Buitenschoolse opvang (BSO) Amstelveen

Buitenschoolse opvang (BSO) Amstelveen

Na een intensieve en inspannende schooldag halen wij uw kind van school voor de buitenschoolse opvang (BSO). Wij zorgen ervoor dat uw kind het gevoel heeft thuis te komen en met veel plezier naar onze BSO gaat. We leren elkaar persoonlijk kennen en verwelkomen de kinderen op een persoonlijke en huiselijke manier. Op deze wijze creëren we het gevoel van één grote familie: Bambini Kids.

 • BSO nabij Amstelveen
 • Kinderopvang met focus op persoonlijke ontwikkeling, sport en spel
 • Ophaaldienst voor kinderen bij basisscholen in Amstelveen
 • Aangesloten bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP)

Wilt u persoonlijk kennismaken tijdens een rondleiding, vul dan het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in. Onze begeleidsters nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een kennismaking. Via onderstaande button meldt u uw kind direct aan voor buitenschoolse opvang.

Uw kind aanmelden

Onze opvanglocatie

 • Buitenschoolse opvang
  Arent Janszoon Ernststraat 663
  1082 LG Amsterdam
  Telefoon: 020 – 404 2655

  E-mail: info@bambinikids.nl
  LRKP-nummer: 198176569
  Contactpersoon: Myrella Anijs

 • Openingstijden

  Maandag: 13.00 – 18.30 uur
  Dinsdag:13.00 – 18.30 uur
  Woensdag: 11.30 – 18.30 uur
  Donderdag: 13.00 – 18.30 uur
  Vrijdag: 13.00 – 18.30 uur
  Zaterdag: Gesloten
  Zondag: Gesloten

Onze tarieven

De tarieven van de buitenschoolse opvang verschillen van de tarieven van onze reguliere kinderopvang. Voor BSO maken wij een offerte op maat, omdat we rekening houden met schoolvakanties en variërende schooltijden per basisschool.

Voor meer informatie over buitenschoolse opvang kunt u contact opnemen met Myrella Anijs via e-mailadres info@bambinikids.nl of via het telefoonnummer 020 – 404 2655.

De begeleidsters

Bij onze buitenschoolse opvang (BSO) nabij Amstelveen verdelen we de kinderen in drie leeftijdsgroepen, zodat elk kind met zijn leeftijdsgenootjes kan spelen, leren en bewegen. In de onderbouw vangen we kinderen van 4 tot en met 5,5 jaar op, in de middenbouw kinderen van 5,5 tot en met 8 jaar en in de bovenbouw kinderen van 8 tot en met 13 jaar. Elke groep ontwikkelt zich op andere wijze, zoals spelenderwijs, met sport, theater of met tekenen en knutselen. Wij bieden de kinderen warme maaltijden, fruit en groente aan, wij organiseren leuke uitstapjes tijdens schoolvakanties.

Ophaallocatie Amstelveen

De buitenschoolse opvang van Bambini Kids is inclusief een ophaaldienst. Vanaf 13:00 uur is de BSO geopend en starten de begeleidsters met het ophalen van de kinderen bij de basisscholen. De opvang start om 14:00 uur en vanaf dat moment worden ook de uren berekend. Op woensdag opent de BSO om 11:30 uur; vanaf dit tijdstip worden de kinderen opgehaald bij hun scholen.

 • Kindercampus Zuidas
  Antonio Vivaldistraat 15
  1083 HP Amsterdam Zuid

Overige ophaallocaties

De overige ophaallocaties van de buitenschoolse opvang ziet u hieronder.

 • Roelof Venema School
  Laan Rozenburg 17
  1181 ER Amstelveen

 •  
 •  

Contact opnemen

Heeft u vragen over de ophaaldienst of wenst u meer informatie, neem dan per e-mail contact op of bel ons via telefoonnummer 020 – 404 2655.

 

info@bambinikids.nlBel ons: 020 404 2655

 

buitenschoolse opvang van Bambini Kids

Dagindeling en activiteiten

De dagindeling van onze buitenschoolse opvang duurt van 14:00 uur en duurt tot en met 18:30 uur. Elke dag ziet er over het algemeen hetzelfde uit, waarbij de activiteiten, het eten en drinken en de uitstapjes uiteraard wel variëren. Tijdens de kinderopvang organiseren wij diverse activiteiten waar de kinderen uit kunnen kiezen, zoals spellen, teken- en knutselactiviteiten, huiswerkmiddag en een bioscoopmiddag.

Gedurende de buitenschoolse opvang organiseren we verschillende activiteiten. Zo is er voor elk kind voldoende keuze in activiteiten die aansluiten bij de interesses en bijdragen aan de ontwikkeling. De activiteiten die we organiseren zijn onder andere:

 • Buiten en binnen spellen
 • Teken- en knutselmiddagen
 • Huiswerkmiddagen
 • Speelgoedmiddagen
 • Theaterstukjes
 • Een interne bioscoopdag
 • Uitstapjes naar het Amsterdamse Bos, pretparken, speeltuinen, etc.

De activiteiten die we in de BSO organiseren hebben elke maand een ander thema, bijvoorbeeld het thema ‘Zomer’ of ‘Sport en Spel’. Ook houden we twee keer per jaar een veiligheidsweek waarin we aandacht besteden aan verkeersveiligheid en brandoefeningen.

Openingstijden op studiedagen en in vakanties

 • Tijdens schoolvakanties zijn wij geopend van 08:30 tot 18:30 uur. Studiedagen zijn niet inbegrepen in de contracten. U dient u kind op te geven als er een studiedag is via ons studiedagenformulier. Wij zijn alleen geopend vanaf 08:30 uur als er meer dan vijf kinderen aangemeld zijn.

 • Openingstijden op studiedagen en in vakanties

  Maandag: 08.30 – 18.30 uur
  Dinsdag: 08.30 – 18.30 uur
  Woensdag: 08.30 – 18.30 uur
  Donderdag: 08.30 – 18.30 uur
  Vrijdag: 08.30 – 18.30 uur
  Zaterdag: Gesloten
  Zondag: Gesloten

Tijdens schoolvakanties organiseren we dagelijks een themadag of uitstapje, bijvoorbeeld een dagje naar dierentuin Artis of Raceplanet. De kosten van uitstapjes zijn bij de prijs van de BSO inbegrepen.

 

Sluitingsdagen

De buitenschoolse opvang is iedere schooldag geopend, met uitzondering van bepaalde feestdagen.

* Tussen Kerstmis en Oud en Nieuw zijn wij gesloten.

De feestdagen zijn al verrekend in het bedrag dat u betaalt voor onze kinderopvang. Zo betaalt u nooit voor dagen waarop wij gesloten zijn.

In 2021 zijn wij gesloten op de volgende dagen:

Woensdag 01 januari Nieuwjaardag
Vrijdag 2 april Goede Vrijdag
Maandag 5 april Tweede Paasdag
Maandag 27 april Koningsdag
Donderdag 13 mei Hemelvaartsdag
Vrijdag 14 mei Dag na Hemelvaart
Maandag 24 Mei Tweede Pinksterdag

* Tussen Kerstmis en Oud en Nieuw is het kinderdagverblijf gesloten. We openen weer op maandag 03 januari 2022.

Bovenstaande feestdagen zijn verrekend in de kosten van de kinderopvang, zodat u nooit betaalt voor dagen waarop wij gesloten zijn.

Gecertificeerde buitenschoolse opvang

Bambini Kids is aangesloten bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Bij onze BSO met LRKP-registratie bent u verzekerd van een kwalitatieve opvanglocatie. Met dit certificaat voldoen wij aan de kwaliteitseisen van de GGD omtrent pedagogiek, beroepskracht-kind verhouding, groepsgrootte, beroepskwalificaties en verklaringen omtrent gedrag (VOG). Lees meer over de buitenschoolse opvang van Bambini Kids.

Hier vindt u meer informatie en de inspectierapporten van GGD-Amsterdam.

logo lrkp

Routebeschrijving vanaf Amstelveen Centrum

 • Bereken mijn route naar Naschoolse opvang A.J. Ernststraat

  Vanuit Amstelveen rijdt u al in 6 minuten naar A.J. Ernststraat.

  Vanuit het centrum van Amstelveen:
  Vertrek in zuidelijke richting naar de Zonnestein. Verlaat vervolgens de rotonde naar de Straat van Messina/de Zonnestein. Sla nu linksaf naar de Beneluxbaan (S109) en vervolg uw weg naar de Buitenveldertselaan. Ga rechtsaf naar de Arent Janszoon Ernststraat. U vindt het naschoolse opvang aan uw rechterzijde.