Naschoolse opvang Bambini Kids

Activiteiten buitenschoolse opvang

De leidsters van Bambini stimuleren de kinderen waar ze goed in zijn en helpen ze bij de moeilijkere zaken. Omdat ieder kind weer andere interesses heeft is er bij Bambini een uitgebreid aanbod aan vermaak, denk hierbij aan een uitgebreid assortiment aan spellen, teken- en knutselmateriaal, spel- computers en ander speelgoed. Tevens bereiden de leidsters met de kinderen regelmatig theaterstukjes voor op ons levensechte theater podium, en streven we ernaar om zo veel als mogelijk buiten een frisse neus te halen.
Voor de regenachtige dagen is onze bioscoop beschikbaar en wekelijks kunnen de kinderen onder begeleiding creatief knutselen. Als uw kind huiswerk heeft dan kan het daar ook in alle rust aan tafel aan werken en in begeleid worden.
Elke maand bieden wij de kinderen een nieuw thema aan waar de activiteiten op gebaseerd zijn. bv. het thema herfst of sport en spel etc. daarnaast hebben wij twee keer in het jaar een veiligheidsweek waarin aandacht wordt besteed aan de veiligheid in en om het pand door bv. brandoefeningen en verkeersveiligheid.

In de schoolvakanties organiseren wij leuke uitstapjes naar het nabijgelegen Amsterdamse bos, Amstelpark, pretparken, indoor speeltuinen zoals Chimpie Champ, kinderboerderijen en nog veel meer!

Voor uitstapjes worden geen extra kosten in rekening gebracht.