Naschoolse opvang Bambini Kids

Activiteiten Buitenschoolse opvang

De leidsters van Bambini stimuleren de kinderen waar ze goed in zijn en helpen ze bij de moeilijkere zaken. Omdat ieder kind weer andere interesses heeft is er bij Bambini een uitgebreid aanbod aan vermaak: naast een uitgebreid assortiment aan spellen, teken- en knutselmateriaal en ander speelgoed bereiden de leidsters met de kinderen regelmatig theaterstukjes voor. Voor de regenachtige dagen is onze bioscoop beschikbaar en wekelijks kunnen de kinderen onder begeleiding creatief knutselen. Als uw kind huiswerk heeft dan kan het daar ook in alle rust aan tafel aan werken.
Elke maand bieden wij de kinderen een nieuw thema aan waar de activiteiten op gebaseerd zijn. bv. het thema herfst of sport en spel etc. daarnaast hebben wij twee keer in het jaar een veiligheidsweek waarin aandacht wordt besteed aan de veiligheid in en om het pand door bv. brandoefeningen en verkeersveiligheid.

Als uw kinderen op dagen dat zij gebruik maken van de BSO ook verwacht worden op een vereniging of club activiteit binnen de BSO tijden, bieden wij aan om uw kind te brengen en of op te halen.

In de vakanties, als we langer de tijd hebben met de kinderen organiseren we leuke uitstapjes naar het nabijgelegen Amsterdamse bos, pretparken, speeltuinen etc.

Omdat ouders graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de BSO plaatsen we regelmatig foto’s en/of filmpjes en leuke verhalen op onze website. Die zijn door gebruik van een toegangscode alleen te zien en te lezen door de ouders.

Activiteiten Buitenschoolse opvang