Kinderdagverblijf Amstelveen

Kinderdagverblijf Amstelveen

Een eerste bezoek aan een kinderdagverblijf kan spannend zijn, zowel voor de ouder als het kind. Daarom zorgen wij ervoor dat uw kind op een warme en fijne manier wordt ontvangen in ons kinderdagverblijf. In de vertrouwelijke sfeer van onze kinderdagverblijf leren we elkaar persoonlijk kennen en creëren we het gevoel van één grote familie: Bambini Kids.

 • Kinderdagverblijf nabij Amstelveen voor kinderen van 0 tot 4 jaar
 • Peuter+ groep
 • Dagactiviteiten om de ontwikkeling van het kind te stimuleren
 • Aangesloten bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP)

Wilt u komen kijken in onze kinderdagverblijf, vul dan het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding. Via onderstaande button meldt u uw kind direct aan voor het kinderdagverblijf.

Uw kind aanmelden

Onze kinderdagverblijf

Openingstijden en tarieven

In onderstaande tabel ziet u een overzicht van de tarieven van ons kinderdagverblijf per januari 2019. Warme maaltijden, overige voeding, luiers en uitstapjes zijn bij de tarieven inbegrepen.

 • Maandag:07:45 – 18:30 uur
  Dinsdag:07:45 – 18:30 uur
  Woensdag:07:45 – 18:30 uur
  Donderdag:07:45 – 18:30 uur
  Vrijdag:07:45 – 18:30 uur
  Weekend:Gesloten
 • Tijden Dagen per week Kosten per maand
  07:45 – 18:30 uur 1 € 432,27
  07:45 – 18:30 uur 2 € 864,61
  07:45 – 18:30 uur 3 € 1296,90
  07:45 – 18:30 uur 4 € 1729,88
  07:45 – 18:30 uur 5 € 2162,42

Overige prijzen

 • Prijs per uur: € 9,28
 • Extra dag opvang: € 99,76
 • Toeslag per maand bij niet afgeven van automatische incasso: €10,00
 • Uurtarief BSO: € 7,91

Een ruildag is kosteloos, indien u dit vooraf aangeeft. Warme maaltijden, overige voeding, luiers en uitstapjes zijn inbegrepen.

De betaling zal elke maand rond de 25ste via een automatische incasso plaatsvinden. Mocht de automatische incasso door omstandigheden niet zijn gelukt, dan verzoeken wij het bedrag over te maken onder vermelding van het factuurnummer en de factuurdatum. De facturen worden ook iedere maand per mail toegezonden.

Onze begeleidsters

Onze begeleidsters

Bij kinderdagverblijf Bambini Kids zorgen wij dat uw kind zich veilig voelt, goed verzorgd wordt en plezier heeft. Wij hebben een kinderdagverblijf nabij Amstelveen waar we kinderen van 0 tot en met 4 jaar opvangen. Tijdens de kinderopvang staat de ontwikkeling van het kind centraal, waarbij we voor de leeftijdsgroepen 0 t/m 1,5 jaar, 1,5 t/m 2,5 jaar en 2,5 tot 4 jaar een dagprogramma opstellen.

De dagindeling

Elke leeftijdsgroep heeft een eigen dagindeling en deze willen wij zoveel mogelijk behouden in het kinderdagverblijf. Wij geven uw kind hiermee houvast en vertrouwen. Onze dagindeling is een richtlijn en volgt de natuurlijke behoefte van kinderen om te eten, te slapen en te spelen.

07.45 - 09.30 uur
U komt uw kind brengen, waarbij er tijd is voor koffie, thee en een gesprekje. Op dit moment heeft u de gelegenheid om ons de benodigde overdrachtsinformatie te geven over uw kind, over bijvoorbeeld de nachtrust of gemoedstoestand van uw kind. Dit is waardevolle informatie om de dag goed te beginnen.

09.30 uur
De kinderen krijgen om half tien vers fruit en iets te drinken. In een kringgesprek wordt vervolgens een interactie tussen de kinderen en de medewerksters opgezet. Na dit gezamenlijke moment kan het kind uit diverse binnen- en buitenactiviteiten kiezen.

11.30 uur
Na de activiteit gaan de kinderen handenwassen om vervolgens met de medewerksters een broodje of een warme maaltijd te eten. Wij hanteren een vegetarisch beleid, waardoor de kinderen geen vlees krijgen.

12.00 – 15.00 uur
Vanaf twaalf uur gaan de jongste kinderen slapen. De oudere peuters ondernemen op dit moment verschillende middagactiviteiten.

15.00 uur
Vanaf drie uur is het tijd voor een cracker of een versnapering. Bij elke maaltijd en tussendoortjes krijgt uw kind iets te drinken, zoals melk, diksap, water of yoghurtdrank. Vervolgens kan uw kind buitenspelen of meedoen aan een gezamenlijke activiteit.

16.00 uur
Vanaf vier uur is het mogelijk om uw kind op te halen. Bij de overdracht ontvangt u uiteraard een uitgebreide toelichting van de medewerkster over het verloop van de dag. De ontwikkeling van uw kind staat hierbij centraal.

16.45 uur
Aan het eind van de middag is er een moment van rust met een liedje of een boekje. Rond dit tijdstip krijgen de kinderen ook een tussendoortje en iets te drinken. Er is tevens een rustmoment, waarbij de kinderen bijvoorbeeld gaan puzzelen of met Lego spelen.

18.30
Het kinderdagverblijf van Bambini Kids sluiten elke werkdag om 18.30 uur.

Dagindeling voor baby’s

De dagindeling voor baby’s is anders dan voor peuters. Baby’s hebben een eigen slaap- en eetritme en krijgen daarom bij ons kinderdagverblijf hun eigen dagindeling. Wij verzorgen de voeding en de luiers. In overleg met de ouders hanteren we ook een voedingsschema. Het is tevens mogelijk om op het kinderdagverblijf borstvoeding te geven, maar u kunt ook afgekolfde melk meegeven. Het is wel belangrijk dat u dit in gekoelde of bevroren toestand meegeeft.

In het kinderdagverblijf geven we Hero Nutrilon 1 startmelk, Hero Nutrilon 2 opvolgmelk, Friso 1 startmelk en Friso 2 opvolgmelk. Ook hebben we granenpap en rijstebloem. Alle overige voeding valt onder dieetvoeding en dient door de ouder te worden meegegeven.

 

Voeding en slapen

Tijdens de opvang in het kinderdagverblijf wordt uw kind iedere dag eten en drinken aangeboden. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Alle kosten zijn bij het maandbedrag inbegrepen. Voor kleine kinderen is het eveneens mogelijk om in ons kinderdagverblijf te slapen.

De kinderen krijgen in ons kinderdagverblijf onder andere het volgende te eten en te drinken:

 • Vers fruit
 • Een warme maaltijd
 • Bruin brood, waarvan de 1e boterham hartig belegd, de 2e zoet belegd wordt en de laatste weer hartig belegd is
 • Soepstengels, rijstwafels, crackers, ontbijtkoek, Liga en biscuit
 • Diverse soorten babyvoeding
 • Limonade, diksap en halfvolle melk

De kinderen krijgen geen vlees, want Bambini hanteert een vegetarisch beleid. We maken wel gebruik van vleesvervangers en vis, mits hiervoor toestemming is verleend door de ouders.

Dagelijks worden warme vegetarische maaltijden voor uw kind bereid. Indien uw kind bij ons eet, zorgen wij voor een gezonde en gevarieerde maaltijd. Wij vermelden iedere dag het weekmenu op ons prikbord, bijvoorbeeld een gerecht met vis of een vegetarisch gerecht met verse groenten, aardappeltjes, rijst of pasta. Vanzelfsprekend houden we rekening met specifieke dieetwensen.

Slapen en verzorging in het kinderdagverblijf

Alle peuters die willen slapen hebben een eigen plekje in een stapelbed en de baby’s slapen boven in een slaapzakje. Bij nieuwe kinderen wordt rekening gehouden met de slaaptijden van thuis. Logischerwijs worden de kinderen naar behoeven en na elke maaltijd verschoond.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze dagindeling of over voeding en slapen in het kinderdagverblijf? Neem dan contact op via onderstaande button of bel ons via 020 – 661 3663.

 

info@bambinikids.nlBel ons: 020 661 3663

 

 

Sluitingsdagen

Het kinderdagverblijf van Bambini Kids zijn iedere werkdag geopend, met uitzondering van bepaalde feestdagen.

In 2022 zijn wij gesloten op de volgende dagen:

Vrijdag 15 april Goede Vrijdag
Maandag 18 april Tweede Paasdag
Woensdag 27 april Koningsdag
Donderdag 26 mei Hemelvaartsdag
Vrijdag 27 mei Dag na Hemelvaart
Maandag 6 juni Tweede Pinksterdag

Vanaf maandag 26 december 2022 tot en met zondag 1 januari 2023 zijn wij gesloten.

Bovenstaande feestdagen zijn verrekend in de kosten van de kinderopvang, zodat u nooit betaalt voor dagen waarop wij gesloten zijn.

Vergoeding Gemeente Amstelveen

In bepaalde sociaal medische omstandigheden vergoedt de gemeente Amstelveen de kosten van de kinderopvang. Hierbij kunt u denken aan sociale of medische omstandigheden, die ervoor zorgen dat uzelf niet in staat bent om op uw kind te passen. Naast deze regel gelden er nog een aantal voorwaarden voordat u in aanmerking komt voor een gemeentelijke tegemoetkoming:

 • Uw sociale of medische gezondheid dient door een behandelaar (dokter, fysiotherapeut etc.) beoordeeld en onderbouwd te worden;
 • Het kinderdagverblijf moet in het LRKP-geregistreerd staan;
  (Bamibini Kids staat in het LRKP vermeldt)
 • U betaalt zelf voor de kosten van het kinderdagverblijf.

* Let op: vanaf 1 januari 2013 is het uitbetalen van de vergoeding voor kinderopvang overgenomen door de Belastingdienst. Bekijk de website van de Gemeente Amstelveen voor meer informatie. Voor de aanvraag van de vergoeding heeft u het aanvraagformulier nodig. Dit formulier vindt u op de website van de Gemeente Amstelveen. Vervolgens dient u het formulier op te sturen of deze bij de balie af te geven:

Gemeente Amstelveen
Laan Nieuwer-Amstel 11
1182 JR Amstelveen
020 – 540 4911

Landelijk erkend kinderdagverblijf

Bambini Kids heeft sinds de oprichting een vergunning als kinderdagverblijf. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Meer informatie over kinderdagverblijf Overdam.

Hier bekijkt u onze inspectierapporten van GGD-Amsterdam. logo lrkp

Routebeschrijving vanuit Amstelveen

Het kinderdagverblijf zijn goed bereikbaar vanuit Amstelveen. We openen om 7.45 uur, zodat u voldoende tijd heeft om uw kind te brengen voordat u naar uw werk gaat.

 • Bereken mijn route naar Kinderdagverblijf Overdam

  Vanuit Amstelveen rijdt u al in 7 minuten naar kinderdagverblijf Overdam.

  Vanuit het centrum van Amstelveen:
  Neem de Van Heuven Goedhartlaan en de Laan Rozenburg naar de Amsterdamseweg (S108). Sla vervolgens rechtsaf naar de Amsterdamseweg (S108). Ga verder op de S108 en De Cuserstraat. Neem tot slot de Bolestein naar de Overdam. U vindt het kinderdagverblijf aan uw linkerzijde.