Kinderdagverblijf Zuidas

Een kinderdagverblijf voor de eerste keer bezoeken kan zowel voor de ouder als het kind spannend zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat uw kind op een familiaire manier wordt ontvangen in ons huiselijke kinderdagverblijf. In de persoonlijke sfeer van onze kinderdagverblijven leren we elkaar kennen en creëren we het gevoel van één grote familie: Bambini Kids.

 • Kinderdagverblijf voor kinderen van 0 t/m 4 jaar
 • Veiligheid, verzorging en plezier voor uw kind in een huiselijke sfeer
 • Flexibele opvang vanaf een halve dag
 • Aangesloten bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP)

Wilt u graag kennismaken tijdens een persoonlijke rondleiding door onze kinderdagverblijven, vul dan het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Via onderstaande button kunt u uw kind ook direct aanmelden voor het kinderdagverblijf.

Uw kind aanmelden

Onze kinderdagverblijven

Openingstijden en kinderdagverblijftarieven

In onderstaande tabellen ziet u de openingstijden en een overzicht van de kinderopvang tarieven van ons kinderdagverblijf per januari 2018. Warme maaltijden, overige voeding, luiers en uitstapjes zijn bij de tarieven inbegrepen.

 • Maandag:07:45 – 18:30 uur
  Dinsdag:07;45 – 18;30 uur
  Woensdag:07:45 – 18:30 uur
  Donderdag:07:45 – 18:30 uur
  Vrijdag:07:45 – 18:30 uur
  Weekend:Gesloten
 • Tijden Dagen per week Kosten per maand
  07.45 – 18.30 uur 1 € 356,80
  07.45 – 18.30 uur 2 € 713,68
  07.45 – 18.30 uur 3 € 1070,48
  07.45 – 18.30 uur 4 € 1427,28
  07.45 – 18.30 uur 5 € 1784,16

Overige tarieven

 • Kinderopvang: € 7,66 per uur
 • Extra dag opvang: € 82,34

Warme maaltijden, overige voeding, luiers en uitstapjes zijn bij de kosten inbegrepen. Ruildagen zijn kosteloos indien u dit vooraf duidelijk aangeeft. Daarnaast geldt een toeslag van € 7,50 per maand bij het niet afgeven van automatische incasso.

De betaling vindt elke maand rond de 25ste via een automatische incasso plaats. Mocht de automatische incasso door omstandigheden niet zijn gelukt, dan verzoeken wij het bedrag over te maken onder vermelding van het factuurnummer en de factuurdatum. De facturen worden ook iedere maand per mail toegezonden.

Onze begeleidsters

Onze begeleidsters

In het kinderdagverblijf wordt gewerkt met een persoonlijke en kindgerichte aanpak, waarbij kinderen zich door middel van sport en spel ontwikkelen op sociaal en emotioneel gebied. We vangen kinderen van 0 tot en met 4 jaar op in onze kwalitatief hoogwaardige en veilige kinderopvang. Onze kinderdagverblijven in Amsterdam Zuid worden elk jaar getoetst op strenge kwaliteitseisen van de GGD, zoals pedagogiek, beroepskwalificaties en verklaringen omtrent gedrag (VOG). Zo garanderen we u kinderopvang waar uw kind zich veilig en vertrouwd voelt, zich ontwikkelt en goed verzorgd wordt.

 

De dagindeling

De kinderdagverblijven zijn elke werkdag van 07:45 tot en met 18:30 uur geopend. Vanaf het moment dat we openen tot en met 9:30 uur heeft u de tijd om uw kind naar onze opvang te brengen. Gedurende de dag organiseren wij diverse activiteiten en regelen wij eten en drinken. Ook kunnen de kinderen bij ons slapen. Vanaf 16:00 uur kunt u uw kind weer ophalen. Meer informatie over de dagindeling.

Voeding en slapen

Bij onze kinderopvang worden dagelijks warme maaltijden voor uw kind bereid. Er wordt geen vlees geserveerd, want we hanteren een vegetarisch beleid. We maken wel gebruik van vleesvervangers en vis als hiervoor toestemming is verleend door de ouders. Indien uw kind bij ons eet, zorgen wij voor een gezonde en gevarieerde maaltijd. Wij vermelden iedere dag het weekmenu op ons prikbord, bijvoorbeeld een gerecht met vis of een vegetarisch gerecht met verse groenten, aardappeltjes, rijst of pasta. Daarnaast krijgen kinderen onder andere het volgende te eten en drinken:

 • Vers fruit
 • Een warme maaltijd
 • Bruin brood, waarvan de 1e boterham hartig belegd is, de 2e zoet belegd wordt en de laatste weer hartig belegd is
 • Soepstengels, rijstwafels, crackers, ontbijtkoek, Liga en biscuit
 • Diverse soorten babyvoeding
 • Limonade, diksap en halfvolle melk

Vanzelfsprekend houden we rekening met specifieke dieetwensen. Voor eten en drinken worden geen extra kosten in rekening gebracht. Alle kosten zijn bij het maandbedrag inbegrepen.

Voor peuters en baby’s is het mogelijk om in ons kinderdagverblijf te slapen. Peuters die willen slapen hebben een eigen plekje in een stapelbed en baby’s slapen op de eerste verdieping. Wij houden altijd rekening met de slaaptijden van thuis. Meer informatie over voeding en slapen.

Informatie aanvragen

Indien u meer informatie wenst over onze dagindeling of voeding en slapen, neem dan per e-mail contact op via onderstaande button of bel naar 020 – 661 3663.

info@bambinikids.nlBel ons: 020 661 3663

 

 

Sluitingsdagen

Onze kinderdagverblijven zijn iedere werkdag geopend, met uitzondering van bepaalde feestdagen.

Maandag 1 januari Nieuwjaardag
Vrijdag 30 maart Goede Vrijdag
Maandag 02 april Tweede Paasdag
Vrijdag 27 april Koningsdag
Donderdag 10 mei Hemelvaartsdag
Vrijdag 11 mei Dag na Hemelvaart
Maandag 21 mei Tweede Pinksterdag
Woensdag 5 december sluiten wij om 17.00 uur

* Tussen Kerstmis en Oud en Nieuw zijn de kinderdagverblijven gesloten. We openen weer op dinsdag 2 januari 2018.

Bovenstaande feestdagen zijn verrekend in de kosten van de kinderopvang, zodat u nooit betaalt voor dagen waarop wij gesloten zijn.

Aangesloten bij het LRKP

Kinderdagverblijf Bambini Kids is aangesloten bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen en beschikt sinds de oprichting over een vergunning als kinderdagverblijf. Hier vindt u meer informatie over kinderdagverblijf Overdam of kinderdagverblijf A.J. Ernststraat.

Hier bekijkt u onze inspectierapporten van GGD-Amsterdam. logo lrkp

Routebeschrijving vanaf de Zuidas

De kinderdagverblijven zijn gevestigd op de rand van Amsterdam Zuid en Amsterdam Buitenveldert. Daardoor zijn we goed bereikbaar vanuit heel de Zuidas. Lees de routebeschrijving hieronder, of bereken uw route door op één van de onderstaande kaartjes te klikken.

 • Bereken mijn route naar Kinderdagverblijf Overdam

  Vanuit de Zuidas rijdt u in ongeveer 10 minuten naar kinderdagverblijf Overdam.

  Vanaf de Zuidas (treinstation Amsterdam Zuid):
  Vertrek in westelijke richting op de Arnold Schönberglaan naar de Aaron Coplandstraat. Vanaf de Aaron Coplandstraat gaat u na 150 meter linksaf naar de Gustav Mahlerlaan. Sla vervolgens rechtsaf naar de Beethovenstraat en ga rechtdoor op de Van Leijenberghlaan. Na 1,2 km gaat u rechtsaf naar de Van Nijenrodeweg (S109). Vervolg uw weg op de Van Nijenrodeweg en sla linksaf naar de Van der Boechorststraat. Na 300 meter gaat u naar de Overdam. U vindt ons kinderdagverblijf aan uw rechterzijde.

 • Routebeschrijving naar Kinderdagverblijf A.J. Ernststraat

  Vanaf de Zuidas rijdt u in ruim 5 minuten naar ons kinderdagverblijf aan de Ernststraat.

  Vanaf de Zuidas (treinstation Amsterdam-Zuid):
  Vertrek in westelijke richting op de Arnold Schönberglaan en sla na 100 meter linksaf naar de Aaron Coplandstraat. Vervolg uw weg en ga linksaf naar de Gustav Mahlerlaan. Na 350 meter gaat u rechtsaf naar de Beethovenstraat. U rijdt nu de Van Leijenberghlaan in. Sla na 350 meter rechtsaf naar de Arent Janszoon Ernststraat. U vindt uw bestemming links.