Kinderopvang Amstelveen

Kinderopvang Amstelveen

Voor zowel ouders als kinderen kan het eerste kinderopvangbezoek spannend zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat uw kind warm en hartelijk wordt ontvangen in een kinderopvang met een huiselijke sfeer. We leren elkaar persoonlijk kennen en creëren het gevoel van één grote familie: Bambini Kids.

 • Kinderopvang voor kinderen van 0 t/m 13 jaar
 • Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (BSO) nabij Amstelveen
 • Ontwikkeling van uw kind in een huiselijke en persoonlijke sfeer
 • Inclusief ophaalservice bij scholen in Amstelveen

Wilt u persoonlijk kennismaken tijdens een rondleiding door de kinderopvang, vul dan het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Via onderstaande button meldt u uw kind direct aan voor de kinderopvang.

Uw kind aanmelden

Locaties van onze kinderopvang

 • Kinderopvang Overdam
  Overdam 8
  1081 CG Amsterdam
  Telefoon: 020 – 661 3663

  E: info@bambinikids.nl
  LRKP-nummer: 491994163
  Contactpersoon:
  Devorah Zandwijken

 • Buitenschoolse opvang
  Arent Janszoon Ernststraat 663
  1082 LG Amsterdam
  Telefoon: 020 – 404 2655

  E: nsobambini@gmail.com
  LRKP-nummer: 198176569
  Contactpersoon:
  Ivana Schrijver

Openingstijden en tarieven

In de rechter tabel ziet u een overzicht van de tarieven van de kinderopvang per januari 2022. Warme maaltijden, overige voeding, luiers en uitstapjes zijn bij de tarieven inbegrepen.

 • Maandag:07:45 – 18:30 uur
  Dinsdag:07:45 – 18:30 uur
  Woensdag:07:45 – 18:30 uur
  Donderdag:07:45 – 18;30 uur
  Vrijdag:07:45 – 18:30 uur
  Weekend:Gesloten
 • Tijden Dagen per week Kosten per maand
  07.45 – 18.30 uur 2 € 877,66
  07.45 – 18.30 uur 3 € 1316,48
  07.45 – 18.30 uur 4 € 1755,99
  07.45 – 18.30 uur 5 € 2195,06

Overige tarieven

 • Kinderopvang: € 9,60 per uur
 • Extra dag opvang:€ 103,25
 • Buitenschoolse opvang: € 8,18 per uur

Een ruildag is kosteloos indien u dit vooraf schriftelijk aangeeft bij één van onze begeleidsters.

Elke maand rond de 25ste zullen we de betaling via een automatische incasso afschrijven. Mocht de automatische incasso door omstandigheden niet zijn gelukt, dan verzoeken wij het bedrag over te maken onder vermelding van het factuurnummer en de factuurdatum. De facturen worden ook iedere maand per mail toegezonden. Mocht u geen akkoord geven voor een automatische incasso, dan geldt er een toeslag van €10,00 per maand.

Voor meer informatie over onze tarieven kunt u contact opnemen via e-mailadres info@bambinikids.nl of door te bellen naar 020 – 661 3663.

Ons team

Begeleidsters-Kinderopvang-Bambini-Kids

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leiden we u graag rond in onze kinderdagverblijven.

Buitenschoolse en dagopvang

Onder onze kinderopvangmogelijkheden vallen de buitenschoolse opvang en opvang in het kinderdagverblijf. De kinderdagverblijven zijn geschikt voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en de buitenschoolse opvang is voor kinderen van de basisschool.

 

buitenspeelplaats-kinderdagverblijf-bambini-kids

Activiteiten tijdens de opvang

In onze kinderopvang vangen we kinderen op van 0 t/m 13 jaar. Voor kinderen tot 4 jaar hebben we de Peuter+ groep en twee kinderdagverblijven. Kinderen van 4 t/m 13 jaar vangen we op in de buitenschoolse opvang. De jongste groep kinderen krijgen een dagindeling waarbij ze zich veilig voelen, plezier hebben en zich ontwikkelen. Oudere kinderen krijgen meer vrijheid, zoals een vertelronde en eigen inspraak over de invulling van de middagactiviteit.

Indien u meer informatie wenst over de buitenschoolse opvang, dagopvang of de activiteiten, neem dan contact op door te mailen naar bambinikantoor@msn.com of bel naar 020 – 661 3663.

info@bambinikids.nlBel ons: 020 661 3663

 

Sluitingsdagen

De kinderdagopvanglocaties van Bambini Kids zijn iedere werkdag geopend, met uitzondering van bepaalde feestdagen.

In 2022 zijn wij gesloten op de volgende dagen:

Vrijdag 15 april Goede Vrijdag
Maandag 18 april Tweede Paasdag
Woensdag 27 april Koningsdag
Donderdag 26 mei Hemelvaartsdag
Vrijdag 27 mei Dag na Hemelvaart
Maandag 6 juni Tweede Pinksterdag

Vanaf maandag 26 december 2022 tot en met zondag 1 januari 2023 zijn wij gesloten.

Bovenstaande feestdagen zijn verrekend in de kosten van de kinderopvang, zodat u nooit betaalt voor dagen waarop wij gesloten zijn.

Vergoeding Gemeente Amstelveen

In bepaalde sociaal medische omstandigheden vergoedt de gemeente Amstelveen de kosten van de kinderopvang. Hierbij kunt u denken aan sociale of medische omstandigheden die ervoor zorgen dat uzelf niet in staat bent om op uw kind te passen. Naast deze regel gelden er nog een aantal voorwaarden voordat u in aanmerking komt voor een gemeentelijke tegemoetkoming:

 • Uw sociale of medische gezondheid dient u door een behandelaar (dokter, fysiotherapeut etc.) beoordeeld en onderbouwd te worden;
 • De kinderopvang moet in het LRKP geregistreerd staan;
  (Bambini Kids staat in het LRKP vermeldt)
 • U betaalt zelf voor de kosten van de kinderopvang.

* Let op: vanaf 1 januari 2013 is het uitbetalen van de vergoeding voor kinderopvang overgenomen door de Belastingdienst. Bekijk de website van de Gemeente Amstelveen voor meer informatie. Voor de aanvraag van de vergoeding heeft u het aanvraagformulier nodig. Dit formulier vindt u op de website van de Gemeente Amstelveen. Vervolgens dient u het formulier op te sturen of deze bij de balie af te geven:

Gemeente Amstelveen
Laan Nieuwer-Amstel 11
1182 JR Amstelveen
020 – 540 4911

Erkend kinderdagverblijf en BSO

Op onze kinderdagverblijven verzorgen we opvang voor kinderen uit Amstelveen, waaronder buitenschoolse opvang en flexibele opvang. De kinderopvang is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 13 jaar, waarbij we kinderen van 0 t/m 4 jaar opvangen in het kinderdagverblijf en kinderen van 4 jaar en ouder terecht kunnen bij onze BSO-locatie. Voor buitenschoolse opvang hebben wij ook een gratis ophaalservice, waarbij we de kinderen bij scholen in Amstelveen ophalen.

Onze kinderopvang beschikt over een vergunning als kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Bovendien zijn we aangesloten bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Meer informatie over onze kinderopvanglocaties.

Hier vindt u de inspectierapporten van GGD Amsterdam.

logo lrkp

Routebeschrijving vanuit Amstelveen

De kinderopvanglocaties van Bambini Kids zijn gevestigd aan de rand van Amstelveen Noord. We zijn dan ook goed bereikbaar vanuit Amstelveen; u rijdt al in zo’n 6 à 7 minuten naar Bambini Kids.

 • Routebeschrijving naar kinderopvang Overdam

  Afhankelijk van het verkeer rijdt u vanuit Amstelveen in zo’n 6 minuten naar kinderdagverblijf Bambini, Overdam.

  Vanuit het centrum van Amstelveen:
  Vertrek in zuidelijke richting naar de Zonnestein, verlaat de rotonde naar de Van Heuven Goedhartlaan en ga bij de rotonde rechtdoor naar de Laan Rozenburg. Vervolg uw weg naar de Graaf Florislaan en sla rechtsaf naar de Amsterdamseweg (S108). Vanaf de S108 gaat u rechtsaf naar de De Cuserstraat. Sla daarna linksaf naar de Bolestein en vervolgens rechtsaf naar de Overdam. U vindt ons kinderdagverblijf links.

 • Bereken mijn route naar kinderopvang A.J. Ernststraat

  Vanuit Amstelveen rijdt u al in 6 minuten naar kinderdagverblijf A.J. Ernststraat.

  Vanuit het centrum van Amstelveen:
  Vertrek in zuidelijke richting naar de Zonnestein. Verlaat vervolgens de rotonde naar de Straat van Messina/de Zonnestein. Sla nu linksaf naar de Beneluxbaan (S109) en vervolg uw weg naar de Buitenveldertselaan. Ga rechtsaf naar de Arent Janszoon Ernststraat. U vindt het kinderdagverblijf aan uw rechterzijde.