Kinderopvang Zuidas

Een eerste kinderopvangbezoek kan zowel voor de ouders als het kind spannend zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat uw kind openhartig en warm wordt ontvangen in onze kinderopvang met een persoonlijk karakter. In de huiselijke sfeer van onze kinderdagverblijven leren we elkaar kennen en creëren we het gevoel van één grote familie: Bambini Kids.

 • Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (BSO) nabij de Zuidas
 • Kinderopvang in een huiselijke en persoonlijke sfeer
 • Vooraf persoonlijk kennismaken met onze begeleidsters
 • Inclusief ophaaldienst bij de basisschool op de Zuidas
 • Aangesloten bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP)

Kom kennismaken tijdens een persoonlijke rondleiding door onze kinderopvang en vul het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Via onderstaande button meldt u uw kind direct aan voor de kinderopvang.

Uw kind aanmelden

Onze opvanglocaties

 • Kinderopvang Overdam
  Overdam 8
  1081 CG Amsterdam
  Telefoon: 020 – 661 3663

  E: info@bambinikids.nl
  LRKP-nummer: 491994163
  Contactpersoon:
  Cindy Wiersema

 • Kinderopvang A.J. Ernststraat
  Arent Janszoon Ernststraat 665A
  1082 LG Amsterdam
  Telefoon: 020 – 661 2614

  E: a.j.ernststraat@bambinikids.nl
  LRKP-nummer: 208971014
  Contactpersoon:
  Devorah Zandwijken

 • Buitenschoolse opvang
  Arent Janszoon Ernststraat 663
  1082 LG Amsterdam
  Telefoon: 020 – 404 2655

  E: a.j.ernststraat@bambinikids.nl
  LRKP-nummer: 198176569
  Contactpersoon:
  Ivana Schrijver

Openingstijden en tarieven

n de rechter tabel ziet u een overzicht van de prijzen van onze kinderopvang per januari 2018. Warme maaltijden, overige voeding, luiers en uitstapjes zijn bij de prijzen inbegrepen.

 • Maandag:07:45 – 18;30 uur
  Dinsdag:07:45 – 18:30 uur
  Woensdag:07:45 – 18:30 uur
  Donderdag:07:45 – 18;30 uur
  Vrijdag:07:45 – 18:30 uur
  Weekend:Gesloten
 • Tijden Dagen per week Kosten per maand
  07.45 – 18.30 uur 1 € 356,80
  07.45 – 18.30 uur 2 € 713,68
  07.45 – 18.30 uur 3 € 1070,48
  07.45 – 18.30 uur 4 € 1427,28
  07.45 – 18.30 uur 5 €1784,16

Overige tarieven

 • Kinderopvang: € 7,66 per uur
 • Extra dag opvang: € 82,34
 • Buitenschoolse opvang: € 7,43 per uur

Mocht u een dag willen ruilen, dan dient u dit vooraf schriftelijk aan te geven bij één van de begeleidsters. In dit geval is het kosteloos.

Aan het einde van elke maand, rond de 25ste, wordt de betaling via een automatische incasso afgeschreven. Mocht de automatische incasso door omstandigheden niet zijn gelukt, dan verzoeken wij het bedrag over te maken onder vermelding van het factuurnummer en de factuurdatum. U ontvangt de facturen ook iedere maand per e-mail. Indien u geen akkoord geeft voor een automatische incasso, dan wordt elke maand een toeslag van € 7,50 in rekening gebracht.

Neem contact op met ons kantoor voor vragen of meer informatie. Wij zijn bereikbaar via info@bambinikids.nl en via telefoonnummer 020 – 661 3663.

Ons team

Begeleidsters-Kinderopvang-Bambini-Kids

Op onze kinderdagverblijven in Amsterdam Zuid verzorgen we opvang voor kinderen van 0 t/m 13 jaar. Voor kinderen t/m 4 jaar hebben we de Peuter+ groep, waarbij de kinderen zich spelenderwijs voorbereiden op de basisschool. Voor kinderen van 4 jaar en ouder bieden we buitenschoolse opvang. In de buitenschoolse opvang wordt gezorgd dat uw kind met plezier komt en zich thuis voelt. De kinderen kunnen hun verhaal kwijt bij de begeleidsters die uw kind verstaan en aanvoelen. Onze buitenschoolse opvang is inclusief een ophaaldienst die uw kind ophaalt bij de basisschool op de Zuidas. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leiden we u graag rond in onze kinderdagverblijven.

buitenspeelplaats-kinderdagverblijf-bambini-kids

Mogelijkheden kinderopvang

Bambini Kids biedt een breed pakket aan kinderopvangmogelijkheden. Zo hebben wij reguliere kinderdagopvang in de kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en flexibele opvang.

Peuter+

Voor kinderen tot vier jaar is er een aparte Peuter+ groep. In deze groep worden kinderen tot vier jaar opgevangen, waarbij ze voorschoolse educatie in een vertrouwde en huiselijke omgeving krijgen. Peuters worden uitgedaagd met diverse activiteiten om hun spraak en taal te verbeteren en zich te ontwikkelen op sociaal en emotioneel vlak. Meer informatie over de Peuter+ groep.

Dagindeling en activiteiten

De dagindeling van onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang verschillen van elkaar. Zo worden kinderen van 0 tot 4 jaar gedurende de hele dag opgevangen en is de buitenschoolse opvang van 13:00 uur t/m 18;30 uur geopend. Op woensdag is de BSO van 11:30 t/m 18:30 uur geopend. Tijdens de kinderopvang staat de ontwikkeling van uw kind centraal, waarbij we leuke activiteiten organiseren, uitjes regelen en eten en drinken verzorgen. De jongste kinderen hebben ook de mogelijkheid om te slapen op ons kinderdagverblijf.

Indien u meer informatie wenst over onze dagindeling, de activiteiten of voeding en slapen in de kinderopvang, neem dan per e-mail contact op via onderstaande button of bel naar 020 – 661 3663.

info@bambinikids.nlBel ons: 020 661 3663

 

Sluitingsdagen

De kinderopvanglocaties van Bambini Kids zijn iedere werkdag geopend, met uitzondering van bepaalde feestdagen.

Maandag 1 januari Nieuwjaardag
Vrijdag 30 maart Goede Vrijdag
Maandag 02 april Tweede Paasdag
Vrijdag 27 april Koningsdag
Donderdag 10 mei Hemelvaartsdag
Vrijdag 11 mei Dag na Hemelvaart
Maandag 21 mei Tweede Pinksterdag
Woensdag 5 december sluiten wij om 17.00 uur

*Tussen Kerstmis en Oud en Nieuw zijn wij gesloten. We openen weer op woensdag 2 januari 2019.

U betaalt nooit voor dagen waarop wij gesloten zijn. Bovenstaande feestdagen zijn al verrekend in het jaarlijkse bedrag dat u betaalt voor de kinderopvang.

Het Landelijke Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen

Bambini Kids Kinderopvang is aangesloten bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) en beschikt over een volledige vergunning als kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Onze aansluiting bij het LRKP verzekerd u ervan dat wij voldoen aan de landelijke kwaliteitseisen van de GGD, waaronder pedagogiek, beroepskracht-kind verhouding, groepsgrootte, beroepskwalificaties en verklaringen omtrent gedrag. Lees meer over Bambini Kids kinderopvang.

Hier vindt u de inspectierapporten van GGD Amsterdam.

logo lrkp

Routebeschrijving vanaf de Zuidas

De kinderopvanglocaties van Bambini Kids zijn gevestigd aan de rand van de Zuidas. We zijn dan ook goed en snel bereikbaar vanuit Amsterdam Zuid; u rijdt al in zo’n 7 à 8 minuten naar onze kinderopvanglocaties

 • Routebeschrijving naar kinderopvang Overdam

  Afhankelijk van het verkeer rijdt u vanaf de Zuidas (treinstation Amsterdam Zuid) in zo’n 8 minuten naar kinderdagverblijf Bambini, Overdam.

  Vanaf de Zuidas (treinstation Amsterdam Zuid):
  Vertrek in westelijke richting op de Arnold Schönberglaan naar de Aaron Coplandstraat. Sla vervolgens linksaf naar de Gustav Mahlerlaan. Na 350 meter gaat u rechtsaf naar de Beethovenstraat en vervolg uw weg op de Van Leijenberghlaan. Ga na 800 meter rechtsaf naar de Van Nijenrodeweg (S109) en vervolgens rechtdoor op de Van Nijenrodeweg. Als u bij de Van der Boechorststraat arriveert, gaat u linksaf. Sla na 300 meter rechts naar de Overdam. U vindt ons kinderdagverblijf aan uw rechterzijde.

 • Routebeschrijving naar kinderdagopvang A.J. Ernststraat

  Vanaf de Zuidas rijdt u met de auto in ongeveer 5 minuten naar ons kinderdagverblijf aan de A.J. Ernststraat.

  Vanaf de Zuidas (treinstation Amsterdam Zuid):
  Vanaf de Zuidas (treinstation Amsterdam Zuid): Vertrek in westelijke richting op de Arnold Schönberglaan naar de Aaron Coplandstraat. Vanaf de Aaron Coplandstraat gaat u na 150 meter linksaf naar de Gustav Mahlerlaan. Sla na 350 meter rechts naar de Beethovenstraat en ga rechtdoor op de Van Leijenberghlaan. Vervolgens slaat u rechtsaf naar de Arent Janszoon Ernststraat. U vindt ons kinderdagverblijf aan uw linkerzijde.